Escaping Satiation / Najlacnejšie knihy
Escaping Satiation

Kód: 01563478

Escaping Satiation

Autor Ulrich Witt

The volume focuses on the demand side phenomena of the soaring economic growth of the past few centuries. Growth theory has basically ignored the massive changes that occur here: the huge increase in the variety of products and se ... celý popis

139.43


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 17 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Escaping Satiation

Nákupom získate 345 bodov

Anotácia knihy

The volume focuses on the demand side phenomena of the soaring economic growth of the past few centuries. Growth theory has basically ignored the massive changes that occur here: the huge increase in the variety of products and services and the growing specialization in consumption behavior. The papers in the present volume argue, in contrast, that precisely these changes are crucial for understanding why ever more goods and services can be sold and, thus, economic growth can continue. The papers explore the historical and empirical developments in consumption and offer first theoretical orientations on this important, though neglected, topic.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po nemecky Sozialwissenschaften, Recht, Wirtschaft Wirtschaft Betriebswirtschaft

139.43

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: