Kód: 02546611
Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes
Proceedings of the Second International Food Legume Research Conference on Pea, Lentil, Faba Bean, Chickpea, and Grasspea, Cairo, Egypt, 12-16 April 1992
54.68 €
Bežne: 56.22 €
Ušetríte 1.54 €
Skladom u dodávateľa
Odosielame za 9 - 11 dní
Pridať medzi želanie
Mohlo by sa vám tiež páčiť
Darčekový poukaz: Radosť zaručená
- Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
- Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
- Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
- Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.
Objednať darčekový poukazViac informácií
Viac informácií o knihe Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes
Nákupom získate 137 bodov
Anotácia knihy
Proceedings of the Second International Food Legume Research Conference on Pea, Lentil, Faba Bean, Chickpea, and Grasspea, Cairo, Egypt, 12-16 April 1992
Parametre knihy
Zaradenie knihy
Knihy po anglicky
Mathematics & science
Biology, life sciences
Life sciences: general issues
- Celý názov: Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes
- Podnázov: A global perspective of peristent constraints and of opportunities and strategies for further increasing the productivity and use of pea, lentil, faba bean, chickpea and grasspea in different farming systems
- Autor: Fred J. Muehlbauer, W. J. Kaiser
- Jazyk: Angličtina
- Väzba: Brožovaná
- Počet strán: 991
- EAN: 9789401043434
- ISBN: 9401043434
- ID: 02546611
- Nakladateľ: Springer
- Hmotnosť: 1678 g
- Rozmery: 235 × 155 × 58 mm
- Dátum vydania: 16. November 2012
Obľúbené z iného súdka