Experimental and Analytical Bakery / Najlacnejšie knihy
Experimental and Analytical Bakery

Kód: 15804375

Experimental and Analytical Bakery

Autor Dipiti Sharma

The book is divided into two parts. Part I contains various recipes of bakery and confectionery products and part II contains various analytical methods for the quantification of various constituents of the prepared food and its r ... celý popis

68.92


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie
Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Experimental and Analytical Bakery

Nákupom získate 170 bodov

Anotácia knihy

The book is divided into two parts. Part I contains various recipes of bakery and confectionery products and part II contains various analytical methods for the quantification of various constituents of the prepared food and its raw ingredient. The book wi

Parametre knihy

68.92

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: