Frejmovyj analiz logicheskih modelej processa obucheniya fizike / Najlacnejšie knihy
Frejmovyj analiz logicheskih modelej processa obucheniya fizike

Kód: 15764000

Frejmovyj analiz logicheskih modelej processa obucheniya fizike

Autor Anatolij Galkin

V monografii opisany teoriya lingvisticheskih informacionnyh struktur i metodologiya frejmovogo analiza logicheskih modelej. V dannom nauchnom izdanii rassmotreny logicheskie modeli ob#ektov metodiki obucheniya fizike. Dlya konstr ... celý popis

41.83


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Frejmovyj analiz logicheskih modelej processa obucheniya fizike

Nákupom získate 103 bodov

Anotácia knihy

V monografii opisany teoriya lingvisticheskih informacionnyh struktur i metodologiya frejmovogo analiza logicheskih modelej. V dannom nauchnom izdanii rassmotreny logicheskie modeli ob#ektov metodiki obucheniya fizike. Dlya konstruirovaniya logicheskih modelej ispol'zuetsya yazyk logiki predikatov pervogo poryadka. V issledovanii poluchili dal'nejshee razvitie idei A.Uilsona i M.Uilsona, posvyashhennye voprosam izmereniya strukturnoj i metricheskoj slozhnosti, a takzhe idei M.Minskogo o vozmozhnosti predstavleniya znanij v vide frejmov i manipulirovaniya informacionnymi strukturami v processah intellektual'noj deyatel'nosti.

Parametre knihy

41.83

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: