Handbook of Drying for Dairy Products / Najlacnejšie knihy
Handbook of Drying for Dairy Products

Kód: 02799112

Handbook of Drying for Dairy Products

Autor C. Anandharamakrishnan

Handbook of Drying for Dairy Products is a complete guide to the field s principles and applications, with an emphasis on best practices for the creation and preservation of dairy-based food ingredients.

226.73


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Drying for Dairy Products

Nákupom získate 561 bodov

Anotácia knihy

Handbook of Drying for Dairy Products is a complete guide to the field s principles and applications, with an emphasis on best practices for the creation and preservation of dairy-based food ingredients.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

226.73



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: