Handbook of Food Engineering Practice / Najlacnejšie knihy
Handbook of Food Engineering Practice

Kód: 06694550

Handbook of Food Engineering Practice

Autor R. Paul Singh

Defines and explains essential food operations such as pumping systems, food preservation, and sterilization, as well as freezing and drying. This work provides information on how to design accelerated storage studies and determin ... celý popis

434.30


U vydavateľa na objednávku
Odosielame za 17 - 26 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Food Engineering Practice

Nákupom získate 1073 bodov

Anotácia knihy

Defines and explains essential food operations such as pumping systems, food preservation, and sterilization, as well as freezing and drying. This work provides information on how to design accelerated storage studies and determine the temperature tolerance of foods, both of which are important in predicting shelf life.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries

434.30

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: