Handbook of Food Science and Technology 3 - Food Biochemistry and Technology / Najlacnejšie knihy
Handbook of Food Science and Technology 3 - Food Biochemistry and Technology

Kód: 10045653

Handbook of Food Science and Technology 3 - Food Biochemistry and Technology

Autor Romain Jeantet, Thomas Croguennec, Dr. Pierre Schuck, Gerard Brule

This third volume in the Handbook of Food Science and Technology Set explains the processing of raw materials into traditional food (bread, wine, cheese, etc.). The agri-food industry has evolved in order to meet new market expect ... celý popis

201.93


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Food Science and Technology 3 - Food Biochemistry and Technology

Nákupom získate 508 bodov

Anotácia knihy

This third volume in the Handbook of Food Science and Technology Set explains the processing of raw materials into traditional food (bread, wine, cheese, etc.). The agri-food industry has evolved in order to meet new market expectations of its products;

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Earth sciences, geography, environment, planning The environment Environmental management

201.93

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: