Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: Canning Meats With The Steam Pressure Canner / Najlacnejšie knihy
Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: Canning Meats With The Steam Pressure Canner

Kód: 18755725

Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: Canning Meats With The Steam Pressure Canner

Autor U S Dept Of Agriculture

This special edition of "Home Canning of Meats and Seafood" was written by the U.S. Department of Agriculture, and first published in 1919. This century-old USDA book on home-canning your own meat and seafood contains tips and can ... celý popis

9.41


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: Canning Meats With The Steam Pressure Canner

Nákupom získate 23 bodov

Anotácia knihy

This special edition of "Home Canning of Meats and Seafood" was written by the U.S. Department of Agriculture, and first published in 1919. This century-old USDA book on home-canning your own meat and seafood contains tips and canning recipes, and covers s

Parametre knihy

9.41

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: