Hannibal. Dal grande al piccolo schermo: guida alla saga completa / Najlacnejšie knihy
Hannibal. Dal grande al piccolo schermo: guida alla saga completa

Kód: 43125758

Hannibal. Dal grande al piccolo schermo: guida alla saga completa

Autor Riccardo Antoniazzi

Il Dottor Hannibal Lecter, partorito dalla fervida immaginazione del best-sellerista statunitense Thomas Harris, gode da 40 anni dello status di cattivo-antieroe per antonomasia del panorama thriller-horror. Il libro ripercorre il ... celý popis

18.51

Bežne: 18.56 €

Ušetríte 0.05 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 4 - 6 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Hannibal. Dal grande al piccolo schermo: guida alla saga completa

Nákupom získate 46 bodov

Anotácia knihy

Il Dottor Hannibal Lecter, partorito dalla fervida immaginazione del best-sellerista statunitense Thomas Harris, gode da 40 anni dello status di cattivo-antieroe per antonomasia del panorama thriller-horror. Il libro ripercorre il viaggio transmediale del personaggio, dalla pagina scritta al cinema, per arrivare allo schermo televisivo. Attraverso l'analisi delle superomistiche abilità del personaggio, si procede a un'identificazione di tutte le caratteristiche e le dissidenze che hanno decretato il successo di questa vera icona pop, assassino dalla precisione chirurgica, promotore di una morale caotica.

Parametre knihy

18.51



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: