History of Food in Literature / Najlacnejšie knihy
History of Food in Literature

Kód: 01015393

History of Food in Literature

Autor Charlotte Boyce, Joan Fitzpatrick

When novels, plays and poems refer to food, they are often doing much more than we might think. Recent critical thinking suggests that depictions of food in literary works can help to explain the complex relationship between the b ... celý popis

206.98


U vydavateľa na objednávku
Odosielame za 17 - 26 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe History of Food in Literature

Nákupom získate 518 bodov

Anotácia knihy

When novels, plays and poems refer to food, they are often doing much more than we might think. Recent critical thinking suggests that depictions of food in literary works can help to explain the complex relationship between the body, subjectivity and s

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Literature & literary studies Literature: history & criticism Literary studies: general

206.98

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: