Innovations in Additive Manufacturing / Najlacnejšie knihy
Innovations in Additive Manufacturing

Kód: 38503985

Innovations in Additive Manufacturing

Autor M. Adam Khan, J. T. Winowlin Jappes

This book presents the history, fundamentals, process development, applications, post-processing, and experimental results from additive manufacturing. The chapters cover surface treatments, modification, advancements in heat trea ... celý popis

251.56


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Innovations in Additive Manufacturing

Nákupom získate 623 bodov

Anotácia knihy

This book presents the history, fundamentals, process development, applications, post-processing, and experimental results from additive manufacturing. The chapters cover surface treatments, modification, advancements in heat treatment, mechanical hardening and its effect on the material properties. This book also presents content on simulation, modeling, and optimization of materials processing and surface engineering techniques.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Production engineering

251.56

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: