Institutions and Sustainability / Najlacnejšie knihy
Institutions and Sustainability

Kód: 01418834

Institutions and Sustainability

Autor Volker Beckmann, Martina A. Padmanabhan

Institutions and Sustainability is a collection of essays from distinguished scholars that celebrates Konrad Hagedorn s conceptual contributions, pushing the frontiers of institutional and natural resource management to integrate ... celý popis

277.21


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 14 - 18 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Institutions and Sustainability

Nákupom získate 685 bodov

Anotácia knihy

Institutions and Sustainability is a collection of essays from distinguished scholars that celebrates Konrad Hagedorn s conceptual contributions, pushing the frontiers of institutional and natural resource management to integrate sustainability concerns§New approaches to environmental economics are presented in Institutions and Sustainability. Readers will find discussions of the political economy of agriculture, in addition to new analysis methods for the governance of natural resources.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Society & social sciences Sociology & anthropology Sociology

277.21

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: