International Review of Cell and Molecular Biology / Najlacnejšie knihy
International Review of Cell and Molecular Biology

Kód: 02910745

International Review of Cell and Molecular Biology

Autor Kwang W. Jeon, Lorenzo Galluzzi

International Review of Cell and Molecular Biology presents comprehensive reviews and current advances in cell and molecular biology. The series has a worldwide readership, maintaining a high standard by publishing invited articl ... celý popis

328.73


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe International Review of Cell and Molecular Biology

Nákupom získate 814 bodov

Anotácia knihy

International Review of Cell and Molecular Biology presents comprehensive reviews and current advances in cell and molecular biology. The series has a worldwide readership, maintaining a high standard by publishing invited articles on important and timely topics authored by prominent cell and molecular biologists. Provides comprehensive reviews and current advancesPresents a wide range of perspectives on specific subjectsValuable reference material for advanced undergraduates, graduate students, and professional scientists

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Reference, information & interdisciplinary subjects Encyclopaedias & reference works Reference works

328.73

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: