Making Chicago Price Theory / Najlacnejšie knihy
Making Chicago Price Theory

Kód: 06703837

Making Chicago Price Theory

Autor Daniel J. Hammond

Milton Friedman and George J. Stigler shaped economics as we know it today - their Chicago School laid the groundwork for much of the neoclassical tradition in economic analysis. This book brings together a collection of letters f ... celý popis

81.62


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Making Chicago Price Theory

Nákupom získate 202 bodov

Anotácia knihy

Milton Friedman and George J. Stigler shaped economics as we know it today - their Chicago School laid the groundwork for much of the neoclassical tradition in economic analysis. This book brings together a collection of letters from these two Noble laureates from the post-war years, containing new information about their personal and professional relationships, and also illuminating the development of ideas which are now fundamental to economic theory.The book, expertly edited by Dan and Claire Hammond, contains an introductory chapter, chronologies for Friedman and Stigler, and transcripts of sixty eight letters written from 1945 to 1957 along with enclosures.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Economics, finance, business & management Economics Microeconomics

81.62

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: