Mechanisms of Taste Transduction / Najlacnejšie knihy
Mechanisms of Taste Transduction

Kód: 06705373

Mechanisms of Taste Transduction

Autor Stephen D. Roper

Presents the topics that range from the control of food intake to the biophysical mechanisms of transduction and the design of food flavors in the food industry. This title describes the responses and organization of special senso ... celý popis

414.83


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Mechanisms of Taste Transduction

Nákupom získate 1025 bodov

Anotácia knihy

Presents the topics that range from the control of food intake to the biophysical mechanisms of transduction and the design of food flavors in the food industry. This title describes the responses and organization of special sensory pathways in regard to their development, morphology, composition, electrophysiological and biochemical responses.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Biology, life sciences Life sciences: general issues

414.83

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: