Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology / Najlacnejšie knihy
Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology

Kód: 19019000

Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology

Autor H. Ceren Akal, Sebnem Öztürkoglu Budak

Explores multidisciplinary uses of cultures and enzymes in the production of dairy products. Featuring coverage on a wide range of topics such as dairy probiotics, biopreservatives, and fermentation, this book is aimed at academic ... celý popis

312.15


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology

Nákupom získate 771 bodov

Anotácia knihy

Explores multidisciplinary uses of cultures and enzymes in the production of dairy products. Featuring coverage on a wide range of topics such as dairy probiotics, biopreservatives, and fermentation, this book is aimed at academics, researchers, and professionals in the dairy industry seeking current research on the major role of microorganisms in the production of many dairy products.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Engineering: general

312.15

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: