Molecular Aspects of the Stress Response: Chaperones, Membranes and Networks / Najlacnejšie knihy
Molecular Aspects of the Stress Response: Chaperones, Membranes and Networks

Kód: 01421124

Molecular Aspects of the Stress Response: Chaperones, Membranes and Networks

Autor Peter Csermely, László Vígh

This book makes a novel synthesis of the molecular aspects of the stress response and long term adaptation processes with the system biology approach of biological networks. Authored by an exciting mixture of top experts and young ... celý popis

214.58


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Molecular Aspects of the Stress Response: Chaperones, Membranes and Networks

Nákupom získate 527 bodov

Anotácia knihy

This book makes a novel synthesis of the molecular aspects of the stress response and long term adaptation processes with the system biology approach of biological networks. Authored by an exciting mixture of top experts and young rising stars, it provides a comprehensive summary of the field and identifies future trends.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Clinical & internal medicine Diseases & disorders

214.58

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: