My Usual Table / Najlacnejšie knihy
My Usual Table

Kód: 04489208

My Usual Table

Autor Colman Andrews

Now out in paperback, a vivid portrait of a life lived in food from renowned food writer and critic Colman Andrews, a founding editor of Saveur and multiple James Beard Award winnerFor food writer and magazine editor Colman Andrew ... celý popis

15.54

Bežne: 16.49 €

Ušetríte 0.95 €


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 17 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe My Usual Table

Nákupom získate 38 bodov

Anotácia knihy

Now out in paperback, a vivid portrait of a life lived in food from renowned food writer and critic Colman Andrews, a founding editor of Saveur and multiple James Beard Award winnerFor food writer and magazine editor Colman Andrews, restaurants have long served as a playground, a theater, a university, a refuge. In My Usual Table, Andrews interweaves his own story with tales of the seminal restaurants and the great restaurateurs of our time who are emblematic of the revolutions that have transformed the way we eat, cook, and feel about food.Tracing the evolution of our food culture from glamourous Old Hollywood's Chasen's to the "ethnic" food movement of the psychedelic '60s to the influence of family-run cafes and trattorias in Europe, Andrews arrives at the rise of game-changing restaurants like Eleven Madison Park and elBulli.Andrews has watched the growth of nouvelle and fusion cuisine; the explosion of the organic and locavore movements; and the rise of nose-to-tail eating and so-called molecular gastronomy. The restaurants he has loved have not only influenced culinary trends at home and abroad, but represent the changing culture of food in America and Western Europe. And all along, Andrews has been there right there in the dining room, menu in one hand and notebook in the other.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Biography & True Stories Memoirs

15.54

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: