Novel Technologies and Systems for Food Preservation / Najlacnejšie knihy
Novel Technologies and Systems for Food Preservation

Kód: 21959110

Novel Technologies and Systems for Food Preservation

Autor Pedro Dinho Da Silva, Pedro Dinis Gaspar

Discusses novel and emerging cooling and heating technologies, processes, and systems for food preservation, as well as improvements for control and monitoring systems that aim to foster energy efficiency, equipment safety, and pe ... celý popis

405.24


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Novel Technologies and Systems for Food Preservation

Nákupom získate 1003 bodov

Anotácia knihy

Discusses novel and emerging cooling and heating technologies, processes, and systems for food preservation, as well as improvements for control and monitoring systems that aim to foster energy efficiency, equipment safety, and performance. The book also looks at concepts that may be useful for the development of new policies and legislation.

Parametre knihy

405.24



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: