Observations on the Usury Laws: And on the Effect of the Recent Alterations: With Suggestions for the Permanent Amendment of the Law and the Draft of / Najlacnejšie knihy
Observations on the Usury Laws: And on the Effect of the Recent Alterations: With Suggestions for the Permanent Amendment of the Law and the Draft of

Kód: 16945066

Observations on the Usury Laws: And on the Effect of the Recent Alterations: With Suggestions for the Permanent Amendment of the Law and the Draft of

Autor John Barnard Byles

The Making of the Modern Law: Legal Treatises, 1800-1926 includes over 20,000 analytical, theoretical and practical works on American and British Law. It includes the writings of major legal theorists, including Sir Edward Coke, S ... celý popis

23

Bežne: 23.97 €

Ušetríte 0.97 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Observations on the Usury Laws: And on the Effect of the Recent Alterations: With Suggestions for the Permanent Amendment of the Law and the Draft of

Nákupom získate 57 bodov

Anotácia knihy

The Making of the Modern Law: Legal Treatises, 1800-1926 includes over 20,000 analytical, theoretical and practical works on American and British Law. It includes the writings of major legal theorists, including Sir Edward Coke, Sir William Blackstone, Jam

Parametre knihy

23

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: