On Growth and Form / Najlacnejšie knihy
On Growth and Form

Kód: 02504886

On Growth and Form

Autor D´Arcy Wentworth Thompson ( John Tyler Bonner

Why do living things and physical phenomena take the form they do? D'Arcy Thompson's classic On Growth and Form looks at the way things grow and the shapes they take. Analysing biological processes in their mathematical and physic ... celý popis

19.70

Bežne: 20.86 €

Ušetríte 1.16 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe On Growth and Form

Nákupom získate 50 bodov

Anotácia knihy

Why do living things and physical phenomena take the form they do? D'Arcy Thompson's classic On Growth and Form looks at the way things grow and the shapes they take. Analysing biological processes in their mathematical and physical aspects, this historic work, first published in 1917, has also become renowned for the sheer poetry of its descriptions. A great scientist sensitive to the fascinations and beauty of the natural world tells of jumping fleas and slipper limpets; of buds and seeds; of bees' cells and rain drops; of the potter's thumb and the spider's web; of a film of soap and a bubble of oil; of a splash of a pebble in a pond.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Science: general issues History of science

19.70

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: