Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques / Najlacnejšie knihy
Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques

Kód: 17402056

Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques

Autor Dueep J Singh, John Davidson, Mendon Cottage Books

Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques Table of Contents Introduction Wooden Chips for Smoking How to Build up a Charcoal Fire How to Grill a Steak Making the Perfect Marinade Sauce ... celý popis

9.46


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques

Nákupom získate 23 bodov

Anotácia knihy

Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques Table of Contents Introduction Wooden Chips for Smoking How to Build up a Charcoal Fire How to Grill a Steak Making the Perfect Marinade Sauce B arnaise Hollandaise Sauc

Parametre knihy

9.46

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: