Physical Properties of Foods and Food Processing Systems / Najlacnejšie knihy
Physical Properties of Foods and Food Processing Systems

Kód: 05173800

Physical Properties of Foods and Food Processing Systems

Autor Michael J. Lewis

This book is an invaluable introduction to the physical properties of foods and the physics involved in food processing. It provides descriptions and data that are needed for selecting the most appropriate equipment in food techno ... celý popis

74.37


U vydavateľa na objednávku
Odosielame za 3 - 5 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Physical Properties of Foods and Food Processing Systems

Nákupom získate 183 bodov

Anotácia knihy

This book is an invaluable introduction to the physical properties of foods and the physics involved in food processing. It provides descriptions and data that are needed for selecting the most appropriate equipment in food technology and for making food processing calculations.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries

74.37



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: