Procesos de elaboración culinaria / Najlacnejšie knihy
Procesos de elaboración culinaria

Kód: 13723128

Procesos de elaboración culinaria

Organizació,n de los procesos de elaboració,n culinaria.La cocció,n de los alimentos.Las té,cnicas decocció,n.Elaboraciones bá,sicas de mú,ltiplesaplicaciones: los fondos.Elaboraciones b&a ... celý popis

41.38


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 4 - 6 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Procesos de elaboración culinaria

Nákupom získate 102 bodov

Anotácia knihy

Organizació,n de los procesos de elaboració,n culinaria.La cocció,n de los alimentos.Las té,cnicas decocció,n.Elaboraciones bá,sicas de mú,ltiplesaplicaciones: los fondos.Elaboraciones bá,sicas demú,ltiples aplicaciones: salsas, farsas, mantequillas yaceites.Elaboració,n de productos culinarios.Guarniciones.Decoraciones y acabados.Elaboraciones de cocina creativa y de autor.Elservicio en cocina. Anexo. Terminologí,a culinaria.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po španielsky Formación y escolar Formacion

41.38

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: