Rapid Detection and Characterization of Foodborne Pathogens by Molecular Techniques / Najlacnejšie knihy
Rapid Detection and Characterization of Foodborne Pathogens by Molecular Techniques

Kód: 24621672

Rapid Detection and Characterization of Foodborne Pathogens by Molecular Techniques

Autor Robert E. Levin

Decades of development of the polymerase chain reaction (PCR) have yielded a significant array of associated techniques that make it possible to rapidly detect low numbers of all known pathogenic microorganisms without the traditi ... celý popis

103.21


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Rapid Detection and Characterization of Foodborne Pathogens by Molecular Techniques

Nákupom získate 256 bodov

Anotácia knihy

Decades of development of the polymerase chain reaction (PCR) have yielded a significant array of associated techniques that make it possible to rapidly detect low numbers of all known pathogenic microorganisms without the traditional, more taxing metho

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Biology, life sciences Molecular biology

103.21

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: