Recent Advances In Obturation / Najlacnejšie knihy
Recent Advances In Obturation

Kód: 37039081

Recent Advances In Obturation

Autor Swapnil Kolhe, Meenal Gulve

Obturation has been the blind man's buff in endodontic therapy. The quest to achieve the perfect obturation, tooth after tooth is a constant challenge. Different materials and numerous techniques have been proposed and experimente ... celý popis

76.63


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Recent Advances In Obturation

Nákupom získate 190 bodov

Anotácia knihy

Obturation has been the blind man's buff in endodontic therapy. The quest to achieve the perfect obturation, tooth after tooth is a constant challenge. Different materials and numerous techniques have been proposed and experimented with to achieve ideal obturation. There is vast advancement in the obturation techniques. Till very recent, all the techniques were concentrating on thermoplasticised techniques, which shared final shrinkage on cooling. Recently alternatives to gutta percha, resilon and cold flowable gutta percha are evolved which are yet to be studied. These may give good results in obturation and let as hope for a new bright era of obturation.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po nemecky Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik Medizin Medizinische Fachberufe

76.63



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: