Relazione tra potere antiossidante dei vini e il loro potenziale redox / Najlacnejšie knihy
Relazione tra potere antiossidante dei vini e il loro potenziale redox

Kód: 02887494

Relazione tra potere antiossidante dei vini e il loro potenziale redox

Autor Mazzotta Fabio

Lo scopo del libro č mettere in correlazione il contenuto dei polifenoli totali, l'attivitŕ antiossidante in vitro ed il potenziale redox di differenti tipologie di vino siciliano, per cultivar di uva adottate, annata di vendemmia ... celý popis

41.85


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Relazione tra potere antiossidante dei vini e il loro potenziale redox

Nákupom získate 105 bodov

Anotácia knihy

Lo scopo del libro č mettere in correlazione il contenuto dei polifenoli totali, l'attivitŕ antiossidante in vitro ed il potenziale redox di differenti tipologie di vino siciliano, per cultivar di uva adottate, annata di vendemmia e tipo di vinificazione adottato, e nella revisione per quanto attiene al profilo sensoriale del vino si propone una nuova scheda di valutazione da approvare a livello internazionale presso l'OIV, Organizzazione internazionale della vigna e del vino.

Parametre knihy

41.85

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: