Some Modern Directions for the Culture and Manufacture of Silk: Containing, the Most Necessary Instructions for the Culture and Manufacture of Silk, f / Najlacnejšie knihy
Some Modern Directions for the Culture and Manufacture of Silk: Containing, the Most Necessary Instructions for the Culture and Manufacture of Silk, f

Kód: 17001011

Some Modern Directions for the Culture and Manufacture of Silk: Containing, the Most Necessary Instructions for the Culture and Manufacture of Silk, f

Autor Friend to the Public

Title: Some modern directions for the culture and manufacture of silk: containing, the most necessary instructions for the culture and manufacture of silk, from the hatching of the worm, till the silk is prepared for the loom.Auth ... celý popis

13.79

Bežne: 16.96 €

Ušetríte 3.17 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Some Modern Directions for the Culture and Manufacture of Silk: Containing, the Most Necessary Instructions for the Culture and Manufacture of Silk, f

Nákupom získate 34 bodov

Anotácia knihy

Title: Some modern directions for the culture and manufacture of silk: containing, the most necessary instructions for the culture and manufacture of silk, from the hatching of the worm, till the silk is prepared for the loom.Author: Friend to

Parametre knihy

13.79

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: