Kód: 09014815
Some Naturally Occurring and Synthetic Food Components, Furocoumarins and Ultraviolet Radiation
Evaluates the carcinogenic risk to humans posed by exposure to some Naturally Occurring and Synthetic food components, Furocoumarins and Ultraviolet Radiation.
Mohlo by sa vám tiež páčiť
Darčekový poukaz: Radosť zaručená
- Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
- Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
- Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
- Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.
Objednať darčekový poukazViac informácií
Viac informácií o knihe Some Naturally Occurring and Synthetic Food Components, Furocoumarins and Ultraviolet Radiation
Nákupom získate 162 bodov
Anotácia knihy
Evaluates the carcinogenic risk to humans posed by exposure to some Naturally Occurring and Synthetic food components, Furocoumarins and Ultraviolet Radiation.
Parametre knihy
Zaradenie knihy
Knihy po anglicky
Medicine
Clinical & internal medicine
Diseases & disorders
- Celý názov: Some Naturally Occurring and Synthetic Food Components, Furocoumarins and Ultraviolet Radiation
- Podnázov: IARC Monographs on the Evaluation of Carcinogenic Risks to Humans
- Autor: Bruce K. Armstrong
- Jazyk: Angličtina
- Väzba: Brožovaná
- Počet strán: 444
- EAN: 9789283212409
- ISBN: 9789283212409
- ID: 09014815
- Nakladateľ: World Health Organization
- Hmotnosť: 838 g
- Rozmery: 180 × 253 × 23 mm
- Dátum vydania: 01. March 1987
Obľúbené z iného súdka