Technologie alimentaire / Najlacnejšie knihy
Technologie alimentaire

Kód: 34518978

Technologie alimentaire

Autor Sablonnière

Public : essentiellement les étudiants en BEP carrières sanitaires et sociales, mais aussi CAP petite enfance.Résumé de cours et deux années d'annales complètes corrigées et commentées.

15.95


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Technologie alimentaire

Nákupom získate 39 bodov

Anotácia knihy

Public : essentiellement les étudiants en BEP carrières sanitaires et sociales, mais aussi CAP petite enfance.Résumé de cours et deux années d'annales complètes corrigées et commentées.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po francúzsky TECHNIQUES ET SCIENCES APPLIQUÉES

15.95



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: