Technologies for E-Services / Najlacnejšie knihy
Technologies for E-Services

Kód: 01561564

Technologies for E-Services

Autor Christoph Bussler, Ming-Chien Shan

This book constitutes the thoroughly refereed post-proceedings of the 6th International Workshop on Technologies for E-Services held in September 2005.§The nine revised full papers presented together with one keynote article were ... celý popis

62.37


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Technologies for E-Services

Nákupom získate 154 bodov

Anotácia knihy

This book constitutes the thoroughly refereed post-proceedings of the 6th International Workshop on Technologies for E-Services held in September 2005.§The nine revised full papers presented together with one keynote article were carefully reviewed and selected from forty submissions for inclusion in the book. Their common purpose is to identify the technical issues, models and infrastructures that enable enterprises to provide e-services to other businesses and individual customers.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Computing & information technology Digital lifestyle Internet guides & online services

62.37

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: