Kód: 31281208
Use of Sugars and Other Carbohydrates in the Food Industry: Advances in Chemistry Series, No. 12
Additional Contributors Include J. E. Maudru, Guy Rorabaugh, Thomas John Schoch, And Many Others.
Mohlo by sa vám tiež páčiť
Darčekový poukaz: Radosť zaručená
- Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
- Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
- Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
- Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.
Objednať darčekový poukazViac informácií
Viac informácií o knihe Use of Sugars and Other Carbohydrates in the Food Industry: Advances in Chemistry Series, No. 12
Nákupom získate 117 bodov
Anotácia knihy
Additional Contributors Include J. E. Maudru, Guy Rorabaugh, Thomas John Schoch, And Many Others.
Parametre knihy
- Celý názov: Use of Sugars and Other Carbohydrates in the Food Industry: Advances in Chemistry Series, No. 12
- Autor: Sydney M. Cantor, Robert H. Cotton, Paul A. Rebers
- Jazyk: Angličtina
- Väzba: Pevná
- Počet strán: 148
- EAN: 9781258372644
- ISBN: 1258372649
- ID: 31281208
- Nakladateľ: Literary Licensing
- Hmotnosť: 367 g
- Rozmery: 229 × 152 × 10 mm
- Dátum vydania: 09. June 2012