Use of Sugars and Other Carbohydrates in the Food Industry: Advances in Chemistry Series, No. 12 / Najlacnejšie knihy
Use of Sugars and Other Carbohydrates in the Food Industry: Advances in Chemistry Series, No. 12

Kód: 31281208

Use of Sugars and Other Carbohydrates in the Food Industry: Advances in Chemistry Series, No. 12

Autor Sydney M. Cantor, Robert H. Cotton, Paul A. Rebers

Additional Contributors Include J. E. Maudru, Guy Rorabaugh, Thomas John Schoch, And Many Others.

47.31


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Use of Sugars and Other Carbohydrates in the Food Industry: Advances in Chemistry Series, No. 12

Nákupom získate 117 bodov

Anotácia knihy

Additional Contributors Include J. E. Maudru, Guy Rorabaugh, Thomas John Schoch, And Many Others.

Parametre knihy

47.31



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: