What Matters in College? Four Critical Years Revis Revisited (Paper) / Najlacnejšie knihy
What Matters in College? Four Critical Years Revis Revisited (Paper)

Kód: 04919876

What Matters in College? Four Critical Years Revis Revisited (Paper)

Autor Alexander W. Astin

From the author of Four Critical Years-a book the Journal of Higher Education called the most cited work in higher education literature-What Matters in College? presents the definitive study of how students change and develop in c ... celý popis

57.12


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe What Matters in College? Four Critical Years Revis Revisited (Paper)

Nákupom získate 143 bodov

Anotácia knihy

From the author of Four Critical Years-a book the Journal of Higher Education called the most cited work in higher education literature-What Matters in College? presents the definitive study of how students change and develop in college and how colleges can enhance that development. Based on a study of more than 20,000 students, 25,000 faculty members, and 200 institutions, the book shows how academic programs, faculty, student peer groups, and other variables affect students' college experiences.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Society & social sciences Education Philosophy & theory of education

57.12

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: