Zlaté pravidlá stravovania / Najlacnejšie knihy
Zlaté pravidlá stravovania

Kód: 18655519

Zlaté pravidlá stravovania

Autor Ján Zbojek

Kniha vznikla na základe dopytov čitateľov predošlej knihy Šlabikár zdravia. Ide o voľné pokračovanie zamerané na zdravú výživu. Od detstva si vytvárame základné stravovacie návyky bez toho, aby sme o nich rozhodovali. Automaticky ... celý popis

9.75

Bežne: 12.68 €

Ušetríte 2.93 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 3 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Zlaté pravidlá stravovania

Nákupom získate 25 bodov

Anotácia knihy

Kniha vznikla na základe dopytov čitateľov predošlej knihy Šlabikár zdravia. Ide o voľné pokračovanie zamerané na zdravú výživu. Od detstva si vytvárame základné stravovacie návyky bez toho, aby sme o nich rozhodovali. Automaticky ich preberáme od našich rodičov, blízkeho okolia a spoločnosti. Keď sa začíname viac zaujímať o kvalitu a zloženie našej stravy, stretávame sa s množstvom diét a protichodných názorov na zdravú výživu. Viete o tom, že výrobcovia potravín a predajcovia sa najviac podieľajú na vzdelávaní ľudí v oblasti výživy? Chcem tým naznačiť, že vzdelávanie ohľadom zdravej výživy je zmanipulované. Naša nevedomosť pri výbere a spôsobe prípravy stravy nám spôsobuje čoraz vážnejšie zdravotné problémy. Zlaté pravidlá stravovania tvoria ucelený systém stravovacích návykov zameraných na dosiahnutie a udržiavanie zdravia, energie a vitality. Zlaté pravidlá vychádzajú zo systému zdravia, ktorý je dôkladne rozobratý v Šlabikári zdravia. Kniha je rozdelená do dvoch častí. V prvej sa dozviete najdôležitejšie informácie o tom, aký ste metabolický typ, o hlavných druhoch potravín a ich zložení, o správnych kombináciách potravín, o biologických stravovacích cykloch, o energii na trávenie jedál a o najvhodnejšom pomere surovej a varenej stravy a spôsobe ich prípravy. V druhej časti je daný dôraz na systém a technológiu prípravy zdravých jedál. Je tu predstavených vyše 165 návrhov konkrétnych receptov. Sú rozdelené podľa hlavných druhov jedál a tiež podľa použitých druhov potravín. Podľa nich si môžete pripravovať chutné a zdravé jedlá prispôsobené špeciálne pre váš metabolický typ. Recepty sú navrhované tak, aby ste si mohli do nich pridávať tie suroviny, ktoré vám najviac chutia a vyhovujú. Každý človek by mal mať vlastný jedálny lístok a svoju diétu. Po prečítaní knihy pochopíte čo, prečo, kedy a ako máte jesť, aby ste boli zdraví a plní energie.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po slovensky Populárně naučná pro dospělé Zdraví a životní styl

9.75

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: