Kód: 16472339
Treatise on Adulterations of Food and Culinary Poisons
This work has been selected by scholars as being culturally important and is part of the knowledge base of civilization as we know it.This work is in the public domain in the United States of America, and possibly other nations. W ... celý popis
Mohlo by sa vám tiež páčiť
-
27.03 €
Darčekový poukaz: Radosť zaručená
- Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
- Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
- Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
- Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.
Objednať darčekový poukazViac informácií
Viac informácií o knihe Treatise on Adulterations of Food and Culinary Poisons
Nákupom získate 84 bodov
Anotácia knihy
This work has been selected by scholars as being culturally important and is part of the knowledge base of civilization as we know it.This work is in the public domain in the United States of America, and possibly other nations. Within the United
Parametre knihy
Zaradenie knihy
Knihy po anglicky
Lifestyle, sport & leisure
Cookery / food & drink etc
General cookery & recipes
- Celý názov: Treatise on Adulterations of Food and Culinary Poisons
- Podnázov: Exhibiting the Fraudulent Sophistications of Bread, Beer, Wine, Spiritous Liquors, Tea, Coffee, Cream, Confectionery, Vinegar, Mustard, Pepper, Cheese, Olive Oil, Pickles, and Other Articles Employed
- Autor: FRIEDRICH CHR ACCUM
- Jazyk: Angličtina
- Väzba: Pevná
- Počet strán: 160
- EAN: 9781374973510
- ISBN: 9781374973510
- ID: 16472339
- Nakladateľ: Pinnacle Press
- Hmotnosť: 404 g
- Rozmery: 234 × 156 × 11 mm
- Dátum vydania: 26. May 2017
Obľúbené z iného súdka