Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation / Najlacnejšie knihy
Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation

Kód: 21392257

Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation

Autor Daniela Bermudez-Aguirre

Cold plasma is one of the newest technologies tested for food preservation. In the last decade, this novel approach has shown promising results as a disinfectant of food products and packaging materials. Cold plasma is also afford ... celý popis

264.86


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation

Nákupom získate 666 bodov

Anotácia knihy

Cold plasma is one of the newest technologies tested for food preservation. In the last decade, this novel approach has shown promising results as a disinfectant of food products and packaging materials. Cold plasma is also affordable, waterless, waste-

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Mechanical engineering

264.86

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: