Advances in Food Science and Technology, Volume 1 / Najlacnejšie knihy
Advances in Food Science and Technology, Volume 1

Kód: 01298827

Advances in Food Science and Technology, Volume 1

Autor Visakh PM

This book comprehensively reviews research on new developments in all areas of food chemistry/science and technology. It covers topics such as food safety objectives, risk assessment, quality assurance and control, good manufactur ... celý popis

240.60


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Advances in Food Science and Technology, Volume 1

Nákupom získate 595 bodov

Anotácia knihy

This book comprehensively reviews research on new developments in all areas of food chemistry/science and technology. It covers topics such as food safety objectives, risk assessment, quality assurance and control, good manufacturing practices, food process systems design and control and rapid methods of analysis and detection, as well as sensor technology, environmental control and safety. The book focuses on food chemistry and examines chemical and mechanical modifications to generate novel properties, functions, and applications.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Biology, life sciences

240.60

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: