Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing / Najlacnejšie knihy
Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing

Kód: 24282245

Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing

Autor Olga Martin-Belloso, Robert Soliva Fortuny

Despite a worldwide increase in demand for fresh-cut fruit and vegetables, in many countries these products are prepared in uncontrolled conditions and have the potential to pose substantial risk for consumers. Correspondingly, re ... celý popis

103.28


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing

Nákupom získate 256 bodov

Anotácia knihy

Despite a worldwide increase in demand for fresh-cut fruit and vegetables, in many countries these products are prepared in uncontrolled conditions and have the potential to pose substantial risk for consumers. Correspondingly, researchers have ramped u

Parametre knihy

103.28

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: