ALIMENTACION GASTRONOMIA Y NUTRICION EN EL CAMINO DE LA SOS / Najlacnejšie knihy
ALIMENTACION GASTRONOMIA Y NUTRICION EN EL CAMINO DE LA SOS

Kód: 42988185

ALIMENTACION GASTRONOMIA Y NUTRICION EN EL CAMINO DE LA SOS

Autor BERNABEU MESTRE, JOSEP, TORMO SANTAMARIA

La gastronomía incluye el tratamiento culinario y las maneras de ingerir los alimentos, pero también sus características y cómo han sido obtenidos y procesados. Unas consideraciones que resultan clave para entender el desafío que ... celý popis

10.93

Bežne: 11.24 €

Ušetríte 0.30 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe ALIMENTACION GASTRONOMIA Y NUTRICION EN EL CAMINO DE LA SOS

Nákupom získate 27 bodov

Anotácia knihy

La gastronomía incluye el tratamiento culinario y las maneras de ingerir los alimentos, pero también sus características y cómo han sido obtenidos y procesados. Unas consideraciones que resultan clave para entender el desafío que representa asegurar a todo el mundo el derecho a comer lo que se debe comer y disfrutar haciéndolo. Desde la doble condición de texto docente y divulgativo, con la ayuda del método histórico y lo que se denomina la historia aplicada, el ensayo explica cómo se han configurado, dentro del contexto del hecho alimentario y nutricional, los saberes culinarios y gastronómicos, además del papel que pueden jugar en la consecución de retos como el que representan los objetivos de desarrollo sostenible.

Parametre knihy

10.93



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: