Applications of Essential Oils in the Food Industry / Najlacnejšie knihy
Applications of Essential Oils in the Food Industry

Kód: 39249210

Applications of Essential Oils in the Food Industry

Autor Charles Adetunji, Javad Sharifi-Rad

Essential Oils for the Food and Feed Industry is a complete resource of detailed information on the application of essential oil derived from underutilized crops and herbs for the development, preservation, and safety of food prod ... celý popis

163.30

Bežne: 163.34 €

Ušetríte 0.04 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Applications of Essential Oils in the Food Industry

Nákupom získate 401 bodov

Anotácia knihy

Essential Oils for the Food and Feed Industry is a complete resource of detailed information on the application of essential oil derived from underutilized crops and herbs for the development, preservation, and safety of food products. It provides wide coverage on the topic including post-harvest fruits and vegetables, their adjuvant and plastizers when applied as an edible coating and similar, relevant information with dairy products and their mechanism of action as preservatives for such foods as fish, meats, yogurts and many others. The presentation of essential oils when applied as anti-microbial, bio-preservative, antioxidant, as well as for enhancing the aroma of different food products is highlighted along with information on the mechanism of action of these essential oils against several food borne pathogens. Presents the latest research information of essential oil as an anti-microbial, bio-preservative, and antioxidant Describes how essential oil can be used for the management of mycotoxins especially for the management of toxigenic strains producing higher level of aflatoxin Includes information on the utilization of essential oils in beverages, drinks, and semi liquids foods Demonstrates the synergetic effect of nanotechnology together with essential oils including information on nano-ceutical, nano-emulsion, and nano-pharmacology

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

163.30



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: