Aromaticity and Antiaromaticity Electronic and Structural Aspects / Najlacnejšie knihy
Aromaticity and Antiaromaticity Electronic and Structural Aspects

Kód: 04892400

Aromaticity and Antiaromaticity Electronic and Structural Aspects

Autor V. I. Minkin, Mikhail N. Glukhovtsev, Boris Ya. Simkin

Designed to assist chemists in integrating the results of calculations on molecules and ions into their general body of chemical knowledge. Contains recent contributions from theoretical and computational chemistry to the developm ... celý popis

352.28


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Aromaticity and Antiaromaticity Electronic and Structural Aspects

Nákupom získate 872 bodov

Anotácia knihy

Designed to assist chemists in integrating the results of calculations on molecules and ions into their general body of chemical knowledge. Contains recent contributions from theoretical and computational chemistry to the development of the concept of aromaticity (antiaromaticity) and its expansion into new areas such as organometallic and cluster compounds and three-dimensional structures. Updates the modern status of aromaticity and covers basic principles and experimental applications.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Chemistry Organic chemistry

352.28

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: