Basic And New Aspects Of Gastrointestinal Ultrasonography / Najlacnejšie knihy
Basic And New Aspects Of Gastrointestinal Ultrasonography

Kód: 05067773

Basic And New Aspects Of Gastrointestinal Ultrasonography

Autor H. Gregersen, Svein Odegaard, Odd Helge Gilja

This book is an introduction for students and young doctors at the beginning of their career in diagnostic ultrasonography. It also presents the latest in innovations and techniques in gastrointestinal ultrasonography. The reader ... celý popis

348.40


Očakávaný dotlač
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Basic And New Aspects Of Gastrointestinal Ultrasonography

Nákupom získate 860 bodov

Anotácia knihy

This book is an introduction for students and young doctors at the beginning of their career in diagnostic ultrasonography. It also presents the latest in innovations and techniques in gastrointestinal ultrasonography. The reader will find basic aspects of ultrasonography as well as highly advanced technical and research papers. The first category will be easy to understand for most readers. The second category may require some preparation from the student. All advanced papers represent the frontiers of knowledge. The first few chapters deal with the basic principles of ultrasound and its use in tissue characterization. They are followed by chapters on the use of ultrasound for the characterization of tissue biomechanics and on novel techniques such as 3D ultrasound and hydrosonography. The clinical applications are outlined in the last few chapters of the book.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Clinical & internal medicine Gastroenterology

348.40

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: