Berry Fruits / Najlacnejšie knihy
Berry Fruits

Kód: 44695628

Berry Fruits

Autor Asli Can Karaca, Esra Capanoglu

Developments in Food Quality and Safety Series is the most up-to-date resource covering trend topics such as Advances in the analysis of toxic compounds and control of food poisoning; Food fraud, traceability and authenticity; Rev ... celý popis

184.35


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Berry Fruits

Nákupom získate 457 bodov

Anotácia knihy

Developments in Food Quality and Safety Series is the most up-to-date resource covering trend topics such as Advances in the analysis of toxic compounds and control of food poisoning; Food fraud, traceability and authenticity; Revalorization of agrifood industry; Natural antimicrobial compounds and application to improve the preservation of food; Non-thermal processing technologies in the food industry; Nanotechnology in food production; and Intelligent packaging and sensors for food applications. Volume 8, Berry Fruits: Bioactives, Health Effects and Processing, covers the most recent research on bioactives of berries, improvement of bioavailability and bioaccessibility of berry bioactives, processing of berries, and production of functional food ingredients obtained from berries. A compilation of 11 chapters address in detail advanced technological applications in sustainable production of berries, as well as bioactives/food ingredients obtained from berries. The book also brings development of novel processes for berries sustainable production, and valorization of wastes and by-products of berry processing The series is authored by a team of global experts in the fields of Food Quality and Safety, providing comprehensive knowledge to food industry personals and scientists. Thoroughly explores improvement of bioavailability and bioaccessibility of berry bioactivesCovers processing of berries, and production of functional food ingredients obtained from berriesBrings advanced technological applications in sustainable production of berries

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Other branches of medicine Pathology

184.35

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: