Bioaccumulation New Aspects and Developments / Najlacnejšie knihy
Bioaccumulation New Aspects and Developments

Kód: 01566309

Bioaccumulation New Aspects and Developments

Autor B. Beek

The bioaccumulation of endocrine disruptors, persistent organic chemicals and other compounds of high environmental impact has become of increasing interest in most recent environmental research, risk analysis and toxicology. This ... celý popis

277.21


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Bioaccumulation New Aspects and Developments

Nákupom získate 685 bodov

Anotácia knihy

The bioaccumulation of endocrine disruptors, persistent organic chemicals and other compounds of high environmental impact has become of increasing interest in most recent environmental research, risk analysis and toxicology. This volume gives an up-to-date overview and introduces the reader to the new concept of "internal effect concentration" linking bioaccumulation and biomagnification in the food chain to ecotoxicology and risk assessment.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Environmental science, engineering & technology

277.21

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: