Biodynamic Pasture Management / Najlacnejšie knihy
Biodynamic Pasture Management

Kód: 04834637

Biodynamic Pasture Management

Autor Bacchus Peter

New Zealand grazing consultant Peter Bacchus shares a lifetime of experience on applying biodynamics to pastures. His multi-pronged approach to managing pastures considers balance of fertility elements, organic matter levels, soil ... celý popis

21.68


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Biodynamic Pasture Management

Nákupom získate 54 bodov

Anotácia knihy

New Zealand grazing consultant Peter Bacchus shares a lifetime of experience on applying biodynamics to pastures. His multi-pronged approach to managing pastures considers balance of fertility elements, organic matter levels, soil life, and particularly soil life forces. Using biodynamic preparations and other tools, he produces pastures of optimum quality that are ideal for sustaining healthful and organic grazing animals. He also demonstrates how biodynamic methods can be applied to protect grasslands from pests, animals, and disease. In language that is clear and understandable to any reader, Bacchus shows how biodynamics enhances pasture vitality and offers solutions to the challenges of farming in the 21st Century.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Primary industries

21.68

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: