Boundaries, Extents and Circulations / Najlacnejšie knihy
Boundaries, Extents and Circulations

Kód: 10954089

Boundaries, Extents and Circulations

Autor Koen Vermeir, Jonathan Regier

This volume is an important re-evaluation of space and spatiality in the late Renaissance and early modern period. History of science has generally reduced sixteenth and seventeenth century space to a few canonical forms. This vol ... celý popis

145.67


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 7 - 9 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Boundaries, Extents and Circulations

Nákupom získate 360 bodov

Anotácia knihy

This volume is an important re-evaluation of space and spatiality in the late Renaissance and early modern period. History of science has generally reduced sixteenth and seventeenth century space to a few canonical forms. This volume gives a much needed antidote. The contributing chapters examine the period's staggering richness of spatiality: the geometrical, geographical, perceptual and elemental conceptualizations of space that abounded. The goal is to begin to reconstruct the amalgam of "spaces" which co-existed and cross-fertilized in the period's many disciplines and visions of nature. Our volume will be a valuable resource for historians of science, philosophy and art, and for cultural and literary theorists. §

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Humanities Philosophy History of Western philosophy

145.67

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: