Brochert's Crush Step 3 / Najlacnejšie knihy
Brochert's Crush Step 3

Kód: 01239111

Brochert's Crush Step 3

Autor Mayur Movalia

This best-selling resource is completely updated, and still the most easy-to-use and effective high-yield review for USMLE Step 3. Covering all specialties and subspecialties included on the exam, it's perfect for the busy house o ... celý popis

61.42


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 14 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Brochert's Crush Step 3

Nákupom získate 152 bodov

Anotácia knihy

This best-selling resource is completely updated, and still the most easy-to-use and effective high-yield review for USMLE Step 3. Covering all specialties and subspecialties included on the exam, it's perfect for the busy house officer who needs a review that hits all the important and commonly tested concepts in a concise format. Over 100 high-yield figures illustrate important concepts, conditions, and imaging modalities. Get tips, insights, and guidance on how best to prepare and what to expect with the reader-friendly, succinct, and engaging writing style of best-selling author Adam Brochert, MD.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Medical study & revision guides & reference material Medical study & revision guides

61.42

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: