Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies / Najlacnejšie knihy
Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies

Kód: 44695646

Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies

Autor Brijesh K Tiwari, Mysore Lokesh Bhavya

Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies provides the latest information to food science community about the chemistry of emerging food processing technologies. The fundamental, recent trends, chemistry as ... celý popis

184.80


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies

Nákupom získate 457 bodov

Anotácia knihy

Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies provides the latest information to food science community about the chemistry of emerging food processing technologies. The fundamental, recent trends, chemistry aspect in terms of quality parameters and microbial inactivation for each technology are the main aim of this book. Divided in 4 sections, the book focus on a range of emerging technologies, such as microwave processing of food, radio frequency processing, infrared processing, ohmic heating, drying technologies, ionising radiation processing, among others. All the chapters include the following common features: principle, scope and mechanisms; effect on macromolecules (proteins, lipids, carbohydrates); effect on bioactives (Vitamins, minerals, bioactive agents); chemistry of microbial inactivation; degradation mechanisms. Academics and researchers in the area of Food Science and Technology, as well as related areas, will find the latest developments about the application of each technology as well as the current needs and opportunities to advance the knowledge in this field of research. Master and Ph.D. candidates will also be able to use this source of information to know more about the chemistry aspects in terms of its effect on macromolecules and bioactives. Covers the chemistry aspect of novel food processing technologiesIncludes chemical constituents associated with food quality and nutritional properties of foodBrings fundamental, recent trends, chemistry aspect in terms of quality parameters and microbial inactivation

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Mechanical engineering

184.80



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: