Closing the Book of Culture / Najlacnejšie knihy
Closing the Book of Culture

Kód: 02384630

Closing the Book of Culture

Autor Gebhard Deissler

Document from the year 2012 in the subject Cultural Studies - Miscellaneous, , course: Interkulturelles Management, language: English, abstract: The title Closing the book of Culture implies the end of a process; the process of re ... celý popis

140.97


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Closing the Book of Culture

Nákupom získate 347 bodov

Anotácia knihy

Document from the year 2012 in the subject Cultural Studies - Miscellaneous, , course: Interkulturelles Management, language: English, abstract: The title Closing the book of Culture implies the end of a process; the process of reading the book of culture and to behave and act on the basis of the contents of the book. The contents are either fully understood and the book can be shelved to be reopened occasionally for purposes such as educational ones, for example, or, alternatively, the paradigm contained in the book has been transcended and the contents have become partly or fully obsolete.§The present exposé can be considered as a process of returning for a moment to the old paradigm in order to connect it to the new, supposedly more advanced one.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Society & social sciences Society & culture: general Social groups

140.97

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: