Kód: 05355536
A guide to vegetables and how to use them, with 100 recipes for soups, salads and main courses. It features bulbs, roots, shoots, stems, greens, beans, peas, seeds, squashes, fruits and mushrooms. It includes dishes such as Fresh ... celý popis
10.23 €
Bežne: 11.77 €
Ušetríte 1.55 €
Dostupnosť:
50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.
Nákupom získate 25 bodov
A guide to vegetables and how to use them, with 100 recipes for soups, salads and main courses. It features bulbs, roots, shoots, stems, greens, beans, peas, seeds, squashes, fruits and mushrooms. It includes dishes such as Fresh Asparagus with Tarragon Hollandaise, French Onion Soup, Potatoes Dauphinois, and Celeriac and Blue Cheese Roulade.
Zaradenie knihy Knihy po anglicky Reference, information & interdisciplinary subjects Encyclopaedias & reference works Reference works
10.23 €
Osobný odber Bratislava a 2642 dalších
Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies
Nákupný košík ( prázdny )